
Informații importante de inclus într-un traseu
În plus față de ruta propriu-zisă, descriere și imagini, poți îmbogăți traseul cu alte informații importante pentru ca traseul să fie mai informativ.
Detaliile principale
- Durata: Este calculată automat odată stabilită ruta completă, dar poate fi introdusă și manual (și rotunjită, dacă este necesar).
- Altitudinea: Altitudinea crescătoare/descrescătoare este calculată automat pe baza profilului de înălțime. Poate fi editată manual. Într-un circuit, creșterea și pierderea în altitudine sunt, desigur, identice.
- Cel mai înalt și cel mai jos punct: Aceste două detalii sunt calculate automat pe baza profilului de înălțime. Pot fi editate manual.
- Punct de pornire și de sosire: Aici, informațiile trebuie să se potrivească indicațiilor date și să fie cât mai precise. Într-un circuit, punctele de start și de sosire vor fi, desigur, identice (sau cât mai apropiate).
Infromații adiționale
- Instrucțiuni de siguranta: Trebuie acordată o atenție specială anumitor detalii pe/pentru traseu? Acesta este locul potrivit pentru a menționa, de exemplu, secțiuni periculoase, situații speciale periculoase și particularități sezoniere.
- Echipament: Ghete de munte, geacă de ploaie sau echipament special? Oferă sfaturi despre cele mai importante echipamente de aici.
- Informații suplimentare și linkuri: Aici poți împărtăși alte informații utile despre traseu cu alți amatori. De exemplu, orele de deschidere a restaurantelor și muzeelor pot fi de interes.
Cum ajungem
- Transport public: Aici sunt explicate opțiunile de călătorie cu autobuzul sau trenul. Poți introduce numele celei mai apropiate stații de autobuz sau gară sau ruta autobuzului. Nu trebuie date orele exacte de plecare, deoarece acestea se schimbă în mod regulat. De asemenea, poți marca traseul ca „Accesibil cu trenul și autobuzul”.
- Direcții: Dacă ai ajuns cu mașina sau știi cum să ajungi la punctul de plecare al traseului, ar trebui să faci o scurtă descriere în sensul ăsta. Conexiunea cu autostrada sau șoseaua principală este deosebit de utilă aici pentru orientare.
- Parcare: Deoarece trebuie să parchezi mașina undeva, ar trebui să transmiți experiența ta cu privire la locurile de parcare publice și la costuri, dacă e cazul.
În plus
- Observații (interne) : Acestea sunt note personale și nu sunt publicate.
- Etichetare - Caracteristici speciale și clasificări: Aici poți evidenția cele mai importante caracteristici ale traseului, inclusiv, de exemplu, dacă este o „călătorie dus-întors”, dacă este potrivită pentru familii sau dacă oferă „acces pentru persoane cu dizabilități”. Utilizatorii pot filtra direct în funcție de aceste criterii atunci când caută trasee. Deci incluzând astfel de detalii, crești vizibilitatea traseului tău. Nu uita că orice informație falsă pe care o dai poate duce la recenzii negative și la evaluări slabe. Asta înseamnă că rutele care sunt indicate ca având „acces pentru persoane cu dizabilități”, de exemplu, n-ar trebui să prezinte niciun obstacol pentru utilizatorii de scaune cu rotile.