Bun venit pe cea mai mare platformă Outdoor din Europa care vă ajută în căutarea și planificarea itinerariilor 

Dragi excursioniști, bicicliști, alpiniști și pasionați de activități în aer liber, ați ajuns la destinația călătoriei: mai mare platformă de outdoor din Europa.

 Aici găsiți toate instrumentele ce vă ajută să creați, să găsiți și să vă planificați itinerariul. Bucurați-vă de cele mai bune trasee, ture de ciclism și itinerarii montane din întreaga lume. La noi găsiți diferite activități pentru toate vârstele. Simțiți-vă acasă!

În plus față de mai itinerarii cu descrieri vă oferim, de asemenea, hărți gratuite pentru toate traseele. De asemenea, aveți posibilitatea de a imprima hărți digitale de înaltă rezoluție. Prin urmare vă pregătim pentru aventura voastră în aer liber. Cartografii noaștri realizează toate aceste hărți și vă pun la dispoziție informații topografice foarte detaliate și un design unic. Descărcând aplicația noastră aveți acces la toate informațiile direct de pe telefonul mobil.

Vine primăvara

Outdooractive
Outdooractive este cea mai mare platformă europeană pentru pasionații de outdoor. Video: Outdooractive Editors

Întrebări legate de portalul outdooractive.ro

Dacă ai întrebări legate de utlizarea portalului outdooractive.ro te invităm pe paginile de suport unde sunt furnizate o serie de răspunsuri.

Dacă nu găsești un răspuns aici, poți să ne contactezi direct din pagina de contact.

Îți dorim succes în găsirea destinației dorite!