Bun venit pe cea mai mare platformă Outdoor din Europa care vă ajută în căutarea și planificarea itinerariilor
Dragi excursioniști, bicicliști, alpiniști și pasionați de activități în aer liber, ați ajuns la destinația călătoriei: mai mare platformă de outdoor din Europa. Aici găsiți toate instrumentele ce vă ajută să creați, să găsiți și să vă planificați itinerariul. Bucurați-vă de cele mai bune trasee, ture de ciclism și itinerarii montane din întreaga lume. La noi găsiți diferite activități pentru toate vârstele. Simțiți-vă acasă!

În plus față de mai itinerarii cu descrieri vă oferim, de asemenea, hărți gratuite pentru toate traseele. De asemenea, aveți posibilitatea de a imprima hărți digitale de înaltă rezoluție. Prin urmare vă pregătim pentru aventura voastră în aer liber. Cartografii noaștri realizează toate aceste hărți și vă pun la dispoziție informații topografice foarte detaliate și un design unic.

Winter
Winter
Photo: Bogdan Ursarescu, http://www.freeimages.com/photo/1335961
Photo: pixabay.com

Traseu de 6 zile in Muntii Bucegi

Cu o suprafată de circa 300 km2, masivul Bucegi este un loc deosebit, prin peisajul oferit turistilor, prin flora si fauna prin care s-a făcut remarcat, prin multitudinea traseelor turistice care ne sunt accesibile, unele tot timpul anului. Un mic colt de rai, cum l-au denumit unii, pe care, timp de 6 zile îl vom parcurge, urmând ca, la finalul ascensiunii, să vizităm unul dintre cele mai importante orase din zonă: Brasovul.

Muntii Bucegi in August

Video: Constantin Niculae