Bun venit pe cea mai mare platformă Outdoor din Europa care vă ajută în căutarea și planificarea itinerariilor 

Dragi excursioniști, bicicliști, alpiniști și pasionați de activități în aer liber, ați ajuns la destinația călătoriei: mai mare platformă de outdoor din Europa.

 Aici găsiți toate instrumentele ce vă ajută să creați, să găsiți și să vă planificați itinerariul. Bucurați-vă de cele mai bune trasee, ture de ciclism și itinerarii montane din întreaga lume. La noi găsiți diferite activități pentru toate vârstele. Simțiți-vă acasă!

În plus față de mai itinerarii cu descrieri vă oferim, de asemenea, hărți gratuite pentru toate traseele. De asemenea, aveți posibilitatea de a imprima hărți digitale de înaltă rezoluție. Prin urmare vă pregătim pentru aventura voastră în aer liber. Cartografii noaștri realizează toate aceste hărți și vă pun la dispoziție informații topografice foarte detaliate și un design unic. Descărcând aplicația noastră aveți acces la toate informațiile direct de pe telefonul mobil.

Photo: ITB Berlin

Suntem prezenți la ITB Berlin

Începând cu data de 7 martie 2018, cel mai important târg de călătorie din lume își deschide din nou porțile. Este vorba despre ITB Berlin.

Noi, Outdooractive, vom fi prezenți  în hala 6.1 standul 144l.  Vizitați-ne pentru a afla care sunt soluțiile Outdooractive pentru provocările actuale din sectorul turismului și cum pot fi integrate în structurile existente? Programați-vă de pe acum vizita! Vă așteptăm cu drag.

Prezentare corporativa la eTravel Lab

În acest an, vizitatorii târgului au șansa de a participa activ la ateliere versatile. În hala 7.1c eTravel Lab este disponibil pentru noi. Aici, Hartmut Wimmer - fondator și CEO al Outdooractive - va susține pe data de 07 martie 2018 prezentarea: "The Single Source of Truth: Datele ca bază pentru managementul destinațiilor în viitor".

Conferință de presă Outdooractive

Conferința de presă Outdooractive are loc pe 08 martie 2018, la ora 11:00, în sala de conferințe de presă din hala 5.3. Pentru înregistrare și pentru mai multe informații, contactați-ne prin agenția TOC.

Prezentare la Adventure World

Sâmbătă, 10 martie, Outdooractive va informeaza comunitatea outdoor cu privire la posibilitățile și canalele platformei pentru utilizatorii finali. Ora exactă și agenda vor fi anunțate în scurt timp.

ITB Virtual Market Place oferă posibilitatea de a obține informații despre Outdooractive și de a organiza întâlniri în avans. Faceți clic aici pentru a vizita site-ul expoziției.

BANATUL MONTAN - Episodul 1 - Drumul Romanilor

BANATUL MONTAN - Episodul 1 - Drumul Romanilor
Video: Sabin Dorohoi

Întrebări legate de portalul outdooractive.ro

Dacă ai întrebări legate de utlizarea portalului outdooractive.ro te invităm pe paginile de suport unde sunt furnizate o serie de răspunsuri.

Dacă nu găsești un răspuns aici, poți să ne contactezi direct din pagina de contact.

Îți dorim succes în găsirea destinației dorite!